Överlev hösten med hjälp av te

”De blommiga och fruktiga sorter vi sippat på de senaste månaderna är dock förbi. Nu ska det vara lite mer krut i koppen – rött rooibos med smak av äpple och kanel, kryddigt chai eller en tropisk Mambo Jambo, sprängfylld av kokos, fikon och passion, hör till höstfavoriterna.
– Chai kan man inte vara utan på hösten. Tänk att gå hem en höstkväll och göra sig en chailatte med upp- vispad mjölk, myser Åsa Aronsson.
Whiskyälskaren kan med fördel prova sig på en lapsang, ett svart, kinesiskt te som smakar lika bolmigt som en fin laphroaig.”

Ja, hösten är verkligen här och vad är mysigare under denna årstid än att tända ljus, fika med nära vänner och njuta av en fantastiskt härlig kopp te? Det finns få saker som toppar den myskänslan. Att sitta inne i värmen och se hur snön eller vinden viner utanför fönstret.

Såhär på hösten dricker de flesta människor te. Kaffe är såklart en underbar dryck som många uppskattar men eftersom de flesta inte tycker om att dricka kaffe alla tider på dygnet på är te ett perfekt alternativ. Det finns mängder av teer som passar in under höst och vinter. I utdraget ovan nämns några av höstens bästa teer, till exempel Rooibos-teer. Ett annat populärt te hittar ni här: http://tebutiken.se/ortte/116-hallonbladste.html

Just Tebutiken är en populär te-butik på nätet som har teer för alla smaker och preferenser. Varför inte ladda upp höstens teförråd redan nu?

Scroll to top