Det goda kaffet

Det kan däremot bli en del sura miner om hur kaffet ska bryggas, speciellt om det är en vanlig kaffebryggare som används. Vad som är tillräckligt starkt kaffe är en smakfråga, och det är inte lätt att göra alla nöjda

Att vi Svenskar älskar kaffe och dricker det så ofta vi får tillgälle är verkligen inte en hemlighet, det är snarare någonting som är känt över hela världen. Det finns till och med möjlighet att dricka svenskt kaffe och ta en klassisk fika i New York om suget skulle uppstå, hur galet är inte det? Men det är ju något speciellt med oss svenskar och kaffe, och mest kaffe – det dricker vi nog på jobbet. Och att få kaffe på jobbet är något som många svenskar ser som en självklarhet, eftersom det är någonting som är lika viktigt som vatten i våra ögon.

Undvik bråk om kaffet med kaffe som alla älskar

Det bästa är nog att företaget har en bra kaffemaskin, eftersom det då kan varieras utefter kopp. Och det finns faktiskt väldigt många kaffemaskiner som är av hög kvalitet numera. Utvecklingen har gått fort, och några som förstått vår kärlek till kaffe är Beans. De har fokus på att ta fram riktigt gott kaffe, så att man aldrig ska gå missnöjd efter ha druckit upp sin kopp. Så här står det på deras hemsida om “det goda kaffet”:

Vi på Beans älskar kaffe och kaffemaskiner och vi gör allt för att våra kunder ska älska det kaffe vi levererar. Vi vill också att vår verksamhet ska ha så liten påverkan på miljön som möjligt. Det gör att vårt kaffe är godare än andras, i dubbel bemärkelse.

 

 

Scroll to top